Zorgkleding bij Toes

Soels Vakkleding B.V. is dé specialist in zorgkleding van Midden-Nederland.

Onze VISIE

Wij geloven dat het mogelijk is om als je als zorginstelling volledig te kunnen focussen op zorgverlening, terwijl je op gebied van zorgkleding gegarandeerd de scherpste prijs betaald en toch gebruik maakt van onovertroffen kwaliteit en service. Veel zorginstellingen in Gelderland en Utrecht hebben deze ervaring reeds opgedaan bij Soels Vakkleding B.V. in Ede.

Onze service op maat

Wij zien het als uitdaging om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van u als klant. Zo hebben wij afspraken met instellingen in de buurt die hun medewerkers gewoon bij onze winkel laten shoppen in  de winkelstraat van Ede, en hiervoor periodieke facturen ontvangen. Anderen leveren wij een speciaal pakket in kleuren van de huisstijl, waarbij wij langskomen om iedereen de juiste kleding aan te passen en leveren wij persoonlijke pakketten voor iedere medewerker met de gewenste aantallen zorgjasjes en zorgbroeken of rokken. Heeft u liever een pallet voor de deur voor gegarandeerd de scherpste prijs en regelt u liever alles zelf? Wat uw wens ook is, wij sluiten naadloos aan op uw behoefte en ontzorgen!.

Onze hoogste kwaliteit

Wij zijn dealer van twee topmerken: Haen (binnenkort Ballyclare) en De Berkel. Voor informatie met betrekking tot de actuele collectie, klik op onderstaande merklogo’s:

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat Soels vakkleding B.V. voor u kan betekenen op gebied van zorgkleding? Vul namens uw organisatie het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak!